Robotar till salu

Svensk Robotteknik köper och säljer begagnade ABB-robotar.

För dig som är i behov av en robot, har vi nedan listat flera fördelar med att köpa begagnat. Vänd dig till oss på Svensk Robotteknik, så hjälper vi dig att hitta rätt modell.

Innan vi lägger ut en robot för försäljning gör vi alltid en grundlig genomgång. Vi gör service med olje-, filter- och batteribyte. Vi kvalitetsgranskar, rengör och testkör roboten, för att den ska vara närmast nyskick när du köper den.

En ABB- robot har lång livslängd, varför den är speciellt lämpad för begagnatmarknaden.

Du betalar endast en bråkdel av priset mot vad en ny skulle kostat.

ABB robotar, är svensktillverkad kvalité och Svensk Robottekniks specialkompetens. Det är ett välkänt märke på den svenska marknaden och det är lätt att få tag på kompetens inom programmering, service och drifttagning.

Väljer du en ABB robot, så är det också lätt att få tag på reservdelar jämfört med många utländska märken.

Vänd dig till Svensk Robotteknik, vi kan ABB robotar och deras reservdelar.

Gör ett ekonomiskt klokt, miljömässigt och tryggt val – köp din begagnade robot hos oss.
Vi har flera modeller på lager, och kan därmed erbjuda snabba leveranstider.

Har du istället en robot att sälja, eller i inbyte, så tveka inte att ta kontakt med oss

chip3

Avancerad teknologi

Vi använder oss av ABB:s senaste programvara för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga resultat utifrån sina robotlösningar. Vi kan till exempel med hjälp av avancerad programvara och 3D-modeller skapa realistiska virtuella miljöer som simulerar verkliga produktionsförhållanden.

kvalitet2

Kvalitetskontroll

Vi har en strikt kvalitetskontroll för att säkerställa att varje produkt och tjänst som vi tillhandahåller uppfyller hög kvalitetsstandard och är tillförlitliga för våra kunder.


Kundservice

Kundservice

Ibland kan oväntade händelser inträffa, då är det viktigt att ha tillgång till pålitlig och snabb hjälp. Vårt företag förstår hur viktigt det är att minimera produktionsstopp och vikten av att få hjälp direkt. Vi erbjuder en akuttjänst som är tillgänglig dygnet runt, året runt, för att hjälpa dig att lösa problem så snabbt som möjligt.

Erfarenhet2

Erfarenhet och expertis

Vi är specialiserade på ABB-robotar och deras automationssystem. Vi har stor kompetens och erfarenhet inom programmering och vi utför allt från grundläggande programmering till konfigurering av systemparametrar och SafeMove.