Om Svensk Robotteknik

Innovation och kvalitet i fokus

Svensk Robotteknik

Vi automatiserar din verklighet

Med nära 20 års erfarenhet har Svensk Robotteknik hög kompetens kring ABB robotar. Vi finns i Habo, utanför Jönköping. Men har kunder runt om i hela Sverige. Noggrannhet, kvalitetsansvar och flexibilitet är viktiga hörnpelare i företaget. Vi utför konsultuppdrag inom programmering, simulering, drifttagning och service. Vi köper och säljer begagnade ABB robotar och dess reservdelar.

chip3

Avancerad teknologi

Vi använder oss av ABB:s senaste programvara för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga resultat utifrån sina robotlösningar. Vi kan till exempel med hjälp av avancerad programvara och 3D-modeller skapa realistiska virtuella miljöer som simulerar verkliga produktionsförhållanden.

kvalitet2

Kvalitetskontroll

Vi har en strikt kvalitetskontroll för att säkerställa att varje produkt och tjänst som vi tillhandahåller uppfyller hög kvalitetsstandard och är tillförlitliga för våra kunder.


Kundservice

Kundservice

Ibland kan oväntade händelser inträffa, då är det viktigt att ha tillgång till pålitlig och snabb hjälp. Vårt företag förstår hur viktigt det är att minimera produktionsstopp och vikten av att få hjälp direkt. Vi erbjuder en akuttjänst som är tillgänglig dygnet runt, året runt, för att hjälpa dig att lösa problem så snabbt som möjligt.

Erfarenhet2

Erfarenhet och expertis

Vi är specialiserade på ABB-robotar och deras automationssystem. Vi har stor kompetens och erfarenhet inom programmering och vi utför allt från grundläggande programmering till konfigurering av systemparametrar och SafeMove.