Reservdelar

ABB:s robotar är några av de mest använda robotarna i industrin idag.
Eftersom de används för en mängd olika applikationer, som jobbar i ett fast tempo, dag ut och dag in, kan de behöva repareras eller underhållas ibland, för att bibehålla sin effektivitet.
Svensk Robotteknik har specialiserat sig på ABB robotar och brinner för
kundservice, så vi förstår hur viktigt det är att ha rätt reservdelar
tillgängliga när det behövs för att minimera produktionsstillestånd.

Vi erbjuder ett stort utbud av reservdelar till ABB robotar. Vi kan också rycka ut akut om det behövs, eller bara ge råd vid valet av rätt reservdelar.

Hör av dig till oss!

Skriv till oss!

chip3

Avancerad teknologi

Vi använder oss av ABB:s senaste programvara för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga resultat utifrån sina robotlösningar. Vi kan till exempel med hjälp av avancerad programvara och 3D-modeller skapa realistiska virtuella miljöer som simulerar verkliga produktionsförhållanden.

kvalitet2

Kvalitetskontroll

Vi har en strikt kvalitetskontroll för att säkerställa att varje produkt och tjänst som vi tillhandahåller uppfyller hög kvalitetsstandard och är tillförlitliga för våra kunder.


Kundservice

Kundservice

Ibland kan oväntade händelser inträffa, då är det viktigt att ha tillgång till pålitlig och snabb hjälp. Vårt företag förstår hur viktigt det är att minimera produktionsstopp och vikten av att få hjälp direkt. Vi erbjuder en akuttjänst som är tillgänglig dygnet runt, året runt, för att hjälpa dig att lösa problem så snabbt som möjligt.

Erfarenhet2

Erfarenhet och expertis

Vi är specialiserade på ABB-robotar och deras automationssystem. Vi har stor kompetens och erfarenhet inom programmering och vi utför allt från grundläggande programmering till konfigurering av systemparametrar och SafeMove.